Over CIC Company

Vaderschap en carrière’ is ontwikkeld door CIC Company

CIC Company wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzaam leiderschap en de borging van deze leiderschapskwaliteiten op individueel, organisatorisch en maatschappelijk niveau. We zijn er voor professionals die verantwoordelijkheid durven nemen, lef en liefde inzetten en bovenal geloven in de bijdrage die zij persoonlijk willen leveren.

Atelier, geen fabriek
In ons atelier werkt een team van professionals samen, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise. Ze vervullen de rol van coach, maar zijn soms ook trainer, begeleider of programmamanager. Allemaal weten ze uit eigen ervaring wat er speelt en op het spel staat binnen een organisatie.

Het netwerk biedt continuïteit
Veel van onze professionals en klanten werken al jaren samen. Daardoor is er een vertrouwensband ontstaan en zijn de teams op elkaar ingespeeld. We helpen overigens niet alleen anderen: ook CIC Company blijft zichzelf ontwikkelen en verfrissen.

Van binnen naar buiten
De verrassing in jezelf vind je na een zoektocht. Onze coaches helpen daarbij. Ze begeleiden het individu in zijn bewustwording van kernwaarden en overtuigingen. Zo wordt duurzaam leiderschap mogelijk. Openheid en vertrouwen zijn voor ons contact essentieel: zij geven inspiratie en ruimte.

Open source als leidend principe
Voor CIC Company betekent ‘open source’ dat iedereen vrij toegang heeft tot de bron van kennis, ervaring, contacten, inspiratie, energie en verbinding met elkaar. Dat leidt tot persoonlijke en professionele groei voor iedereen in ons netwerk. Ieder lid doet waar hij of zij goed in is. Samen geven we inhoud aan ‘wederzijdse afhankelijkheid’ en uiteindelijk aan gezamenlijke groei.

Comments are closed.